• Strafrecht

Strafrecht

Voor een strafzaak bij de politierechter of de meervoudige kamer, bij de rechtbank, het gerechtshof of de Hoge Raad bent u bij ons aan het goede adres.

Bent u als verdachte aangemerkt? Heeft u van de officier van justitie een transactievoorstel of een strafbeschikking ontvangen? Of zelfs een dagvaarding? Zij er door het openbaar ministerie spullen in beslag genomen? Wil justitie van u een geldbedrag ('ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel')?

Neem vooral in een zo vroeg mogelijk stadium contact op. Uw eerste verhoor zou immers - als u het verkeerd aanpakt- al fataal kunnen zijn.

Onze advocaten zijn allemaal ervaren met het strafrecht. Strafrechtadvocaat mr. R. (Rogier) Hörchner volgde zelfs de specialisatie-opleiding aan het Pompe Instituut te Utrecht. Hij mag zich om de reden NVSA-specialist noemen.

Ook voor zeer technische dossiers, zoals milieustrafrecht, meststoffenwetgeving, de import/export van afval, economisch strafrecht en fiscaal strafrecht bent u bij ons aan het goede adres. Indien gewenst werken wij samen met uw eigen advocaat en leveren wij de kennis die nodig is om uw zaak tot een succesvol einde te brengen.

Zelfs op het eind staan wij verdachten nog bij: met cassatie bij de Hoge Raad. Bent u strafrechtadvocaat en zoekt u als verdachte/veroordeelde een goede cassatie-advocaat? Bel vrijblijvend voor de mogelijkheden en onze eerste inschatting.

Strafrecht

Strafrecht

Omgevingsrecht

Omgevingsrecht

Afvalstoffen

Afvalstoffen

Letselschade

Letselschade

Bouwen

Bouwen

Handhaving

Handhaving

Geluid

Geluid

Algemene praktijk en cassatie

Algemene praktijk en cassatie

Contact opnemen

U vindt ons hier

Bezoek ons

Princenhagelaan 1 - b3
4813 DA Breda
(Park Princeville Kantoren)

Bel of mail

Telefoon +
076 - 531 41 41
Fax +
076 - 531 41 40
Email +

Advocaten

mr. R. Hörchner | |
mr. F. Bajrami |
mr. T. Polat |

Route

Auto +
Klik hier
Openbaar vervoer +
Klik hier
Google Maps +
Klik hier