Ons Kantoor

Scherper. Beter.

Mens en milieu. Daar staan wij voor.

U heeft een zaak op het gebied van strafrecht, omgevingsrecht, circulaire economie of letselschade?

U zoekt een advocaat die zich echt hard maakt voor uw zaak?

Dan bent u aan het juiste adres.

Onze cliënten zijn particulieren en bedrijven, maar ook plaatselijke en landelijke milieuorganisaties en een waterschap.

Leest u de recensies van tevreden cliënten of zoek een van onze zaken op bij www.rechtspraak.nl; en zie wat we bedoelen met “Hörchner Advocaten. Scherper. Beter”.

Graag brengen we het ook voor u in de praktijk.

Mr. R. (Rogier) Hörchner, eigenaar

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Dat blijkt bijvoorbeeld uit de volgende sponsorschappen:
- Voetbalvereniging Groen Wit;
- Handbalvereniging HV United;
- Avondvierdaagse Princenhage;
- Princenhaags Museum;
- Generaal Maczek Museum;
- Het Gele Huis Princenhage;
- De Tien van 't Aogje;
- Plukroute Princenhage;
- Stichting Evenementen Princenhage (SEP);
- Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage;
- Supporter Brabantse Milieufederatie (BMF);
- Stichting Steungezin.

Maar ook ondersteunen wij onafhankelijke platforms zoals De Correspondent (www.decorrespondent.nl) en Follow the Money (www.ftm.nl), alsook BN De Stem (www.bndestem.nl).

Een aantal maal per jaar steunen we landelijke acties, zoals van de Stichting Vluchtelng.

Bij alles geldt dat wij royaal willen zijn. Bent u bezig met een goede-doelen-actie? Mail gerust! Misschien kunnen wij ook uw initiatief ondersteunen.

Onze advocaten en medewerkers

Scherper. Beter.

MR. R. (ROGIER) HÖRCHNER

MR. R. (ROGIER) HÖRCHNER

Of het nu milieu-organisaties, afvalbedrijven of projectonwikkelaars zijn: de kans is groot dat ze zullen zeggen dat Rogier Hörchner zich kenmerkt door een activistische aanpak. Scherp op de inhoud. Scherp op het resultaat. Niemand is graag zijn wederpartij.

Tegelijk is er ook een andere kant: cliënten benadrukken dat de onderlinge samenwerking juist heel prettig en soepel verloopt.

Van 1999-2001 werkte Rogier Hörchner bij Hertoghs Advocaten - Belastingkundigen en leerde daar de kneepjes van hoogwaardige advocatuur. In 2001 maakte hij de overstap naar 't Regtshuis Advocaten, om daar meer met 'mensen' en 'milieu' bezig kunnen zijn. Van 2007 tot en met 2012 maakte hij deel uit van de maatschap. Bijna twaalf jaar werkte hij er met plezier, totdat hij besloot per 1 januari 2013 Hörchner Advocaten te lanceren.

Lees meer

MR. F. (FATON) BAJRAMI

MR. F. (FATON) BAJRAMI

Mr. F. (Faton) Bajrami studeerde niet alleen in Rotterdam, maar ook aan de Lund University in Zweden. Met een langdurige inzet voor de Rechtswinkel Dordrecht en talrijke andere activiteiten bouwde hij al tijdens zijn studie een mooi CV op. Door zijn werkervaring bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Joegoslavië-tribunaal en KAS Bank beschikt hij over een bijzonder brede bagage.

Faton Bajrami is alles behalve bang aangelegd:"Ik neem die zaak wel over. Ik ga die rechtszaal wel in", was één van de eerste dingen die hij zei toen hij ooit bij Hörchner Advocaten kwam werken.

Naast lef ligt zijn kracht in "de omschakeling": praten is goed, maar als het niet opschiet, hakt hij de knoop door, om de zaak aan de rechter voor te leggen.

Lees meer

MR. T. (TAMER) POLAT

MR. T. (TAMER) POLAT

Mr. T. (Tamer) Polat heeft twee masters behaald. Te weten de master Nederlands recht aan de Universiteit van Nijmegen, alsook de master Forensica, Criminologie & Rechtspleging aan de Universiteit van Maastricht.

In zijn studententijd is hij als vrijwilliger werkzaam geweest bij de Rechtswinkel in Tilburg. Na zijn afstuderen is hij ruim zes jaar griffier geweest bij de sector strafrecht van de Rechtbank Oost - Brabant (Den Bosch).

Tamer staat bekend om zijn nauwkeurige en kritische aanpak van zaken.

Lees meer

M. (MEEKE) VAN TERWISGA

M. (MEEKE) VAN TERWISGA

Meeke van Terwisga heeft de studie HBO-rechten aan de Juridisch Hogeschool afgerond. Daarna heeft zij haar pre-master rechtsgeleerdheid (Tilburg University) succesvol weten af te ronden. Momenteel is Meeke bezig met het behalen van haar master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University.

Tijdens haar studie heeft zij zichzelf als vrijwilliger ingezet voor diverse organisaties zoals hockeyvereniging Push (Technische Commissie). Daarnaast is Meeke regelmatig te vinden op het hockeyveld.

Lees meer

A. (ANNELISE) PAP

A. (ANNELISE) PAP

Annelise Pap is eind 2021 afgestudeerd aan de Tilburg University in de richting 'International Law and Global Governance’. Zij is toen als juridisch medewerker in dienst getreden bij Hörchner Advocaten. In september heeft zij een bijzondere stap gemaakt door in Zweden een tweejarige studie te volgen én tegelijk werkzaam te blijven voor het kantoor. Zij studeert nu ‘Environmental Studies and Sustainability Science’ in Lund.

In haar vrije tijd is Annelise een fervent hardloopster. Ze probeert daarnaast het Zweeds onder de knie te krijgen. Ook leest ze boeken (sneller dan het licht).

Lees meer

Contact opnemen

U vindt ons hier

Bezoek ons

Princenhagelaan 1 - b3
4813 DA Breda
(Park Princeville Kantoren)

Bel of mail

Telefoon +
076 - 531 41 41
Fax +
076 - 531 41 40
Email +

Advocaten

mr. R. Hörchner | |
mr. F. Bajrami |
mr. T. Polat |

Route

Auto +
Klik hier
Openbaar vervoer +
Klik hier
Google Maps +
Klik hier