Recensies

Scherper. Beter.

Wij willen graag alle cliënten die een review hebben achtergelaten, van harte bedanken. En al zeker voor de gemiddelde waardering: 4,9 / 5.

Iedere dag doen wij ons best om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Niet voor niets is ons motto: Scherper | Beter. En dat in combinatie met een prettige communicatie en goede samenwerking met de cliënt.

(Wilt u de originele Google-reviews bekijken, klik dan hier. NB: de namen van onderstaande personen zijn ons natuurlijk bekend; hoewel een behoorlijk aantal van hen aangeeft geen problemen te hebben met vermelding van hun volledige naam, hebben wij ervoor gekozen om alleen initialen te vermelden)

 

Guus de Vink (25-05-2023)

Guus de Vink (25-05-2023)

We zijn erg tevreden over de kennis en kunde van Rogier Hörchner. Hij heeft ons professioneel bijgestaan in een zaak die we met een voor ons mooi resultaat hebben kunnen afsluiten.
M. Pobedim (14-12-2020)

M. Pobedim (14-12-2020)

Mijn vrouw en ik hebben net een rechtzaak met ondersteuning van Hörchner advocaten gewonnen. Onze advocaat was Faton Bajrami. Onze ervaring met Faton is zeer positief. Hij is 100% professioneel, hard werkend en behulpzaam. De zaak ging over de renovatie van onze woning. De aannemers hebben hun werk niet goed gedaan. Faton heeft zijn werk uitstekend gedaan. Hij heeft ons geholpen om alle bewijsstukken te verzamelen en te systematiseren. Als resultaat kon de rechter duidelijk zien dat wij gelijk hadden. Wij zijn zeer tevreden met het werk van Faton.
Willem van den B. (05-02-2021)

Willem van den B. (05-02-2021)

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Ik had een zaak waarin ik wordt beschuldigd van mishandeling.
Omdat ik als eerste geslagen ben heb ik een tik terug gegeven, daar ben ik schuldig op verklaard.
De uitspraak was schuldig zonder straf.
De Heer Faton Bajrami heeft mooi werk geleverd en het maximale eruit gehaald wat hij kon en ook heeft gedaan.
Anne-K. S. (14-02-2019)

Anne-K. S. (14-02-2019)

"Ik ben heel erg tevreden over de deskundige, professionele, persoonlijke en respectvolle begeleiding door Mr. Faton Bajrami. Door de zorgvuldige voorbereiding was voor de rechter de zaak meteen duidelijk en kon er snel een uitspraak naar tevredenheid worden gedaan."
Klavertje 4 Dagbesteding (18-01-2019)

Klavertje 4 Dagbesteding (18-01-2019)

"Dhr Bajrami heeft zeer netjes en snel een lang lopende zaak met de verzekering opgelost voor ons. Mocht het ooit nodig zijn, komen we zeker bij hem terug."
De heer Peter de G. (10-01-2019)

De heer Peter de G. (10-01-2019)

"De volhouder wint! Als een team is het ons gelukt om het gelijk dat wij hadden in een bezwaar tegen de gemeente Moerdijk uiteindelijk te krijgen. De heer Hörchner heeft mij met zijn kennis, volharding en uitstekende communicatie enorm geholpen. Iedereen die een geschil heeft met een gemeente, neem direct contact op met Hörchner Advocaten!"
John L. (23-10-2017)

John L. (23-10-2017)

"Wanneer je als fietser door een agressieve automobilist wordt aangevallen, weet je niet wat je overkomt. Dat ík daarna zelf als verdachte werd gezien, de omgekeerde wereld dus, was helemaal te gek voor woorden.

Gelukkig heeft Rogier Hörchner deze zaak meteen goed aangepakt. Hij heeft o.a. met foto’s, gedetailleerd in kaart gebracht wat er allemaal was gebeurd.

Na flink aandringen bij politie en de officier van justitie werd de zaak gelukkig, alsnog geseponeerd. De rekening van de advocaat is, nota bene, nog via de rechtbank vergoed.

Een belachelijke zaak. Maar… eind goed, al goed."
Horses my life love (Etten-Leur, 11-10-2016)

Horses my life love (Etten-Leur, 11-10-2016)

Fijne samenwerking..!! Goede communicatie. Duidelijkheid.
Fam. Janssen (Made, 15-04-2016)

Fam. Janssen (Made, 15-04-2016)

Mevr. N. Broos van Hörchner Advocaten heeft ons op een heel prettige wijze bijgestaan in een heel nare en langdurige kwestie. Van te voren is ons goed verteld wat ons te wachten stond en wat de diverse mogelijkheden waren. Deze informatie is ons op een prettige en begrijpelijke manier uitgelegd/verteld. Het Nederlands Recht is niet zo recht als men zou vermoeden namelijk. Mevr. Broos heeft zich goed en snel ingelezen in een heel dik dossier, door hier snel en vakkundig kennis van te nemen, heeft zij ons op een adequate manier kunnen helpen. Gelukkig is deze zaak tot een goed einde gebracht. Wanneer we nog eens de hulp van een advocaat nodig hebben, wenden wij ons zeker weer tot Hörchner Advocaten!
Mustafa M. (Breda, 20-03-2016)

Mustafa M. (Breda, 20-03-2016)

"Ik vond de hulp van mevr.Broos heel duidelijk in wat wel en wat niet mogelijk was werd me vooraf verteld! Hoorde eigenlijk al van mevrouw Broos vantevoren wat ik op de zitting hoorde dus petje af van mij :)"
Djani Mputu (Breda,15-03-2015)

Djani Mputu (Breda,15-03-2015)

"Ik heb mijn samenwerking met de heer Bajrami als zeer prettig ervaren. De heer Bajrami was actief in het opvolgen van contacten en hield mij altijd netjes op de hoogte. De stappen die we hebben gemaakt zijn in goed overleg gegaan en de heer Bajrami heeft mij overal goed bijgetrokken. Ik ben zeer tevreden over zijn werkwijze en indien nodig zal ik zeker nogmaals een beroep op hem doen. Het is zeker een aanrader om contact op te nemen met Hörchner Advocaten."
JB Martina (Etten-Leur, 14-03-2016)

JB Martina (Etten-Leur, 14-03-2016)

Ik ben zeer goed geholpen door Mevrouw N. Broos. Zij verdiept zich goed in de zaak , heeft aandacht ook voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zij is heel lief en ik zal haar zeker aanraden als advocaat.
De heer Hans D., Amsterdam (20 feb 2016)

De heer Hans D., Amsterdam (20 feb 2016)

“Horchner Advocaten heeft mij zeer goed geholpen met een cassatieberoep in een onterechte strafzaak tegen mij. Goed doordachte brief geschreven naar de rechtbank en goede communicatie, heeft geleid naar een geslaagd resultaat. Ook de communicatie tussen Rogier Horchner en mij persoon, was en is prettig, ik ben altijd keurig op de hoogte gehouden en dat is fijn in dit soort zaken. Ik vind deze advocatengroep een echte aanrader!"
Mevrouw Roos V. (Breda, 19 feb 2016)

Mevrouw Roos V. (Breda, 19 feb 2016)

"Erg fijne advocaat, alles goed voorbereid en de zaak gewonnen! Bedankt."
De heer James B. (Dordrecht, 12 dec 2015)

De heer James B. (Dordrecht, 12 dec 2015)

"Door Hörchner advocaten bijgestaan inzake een complex dossier. Op een uiterst deskundige manier zijn wij door één van de advocaten bijgestaan. Hörchner advocaten is vanaf het begin transparant geweest en de samenwerking was heel erg prettig. Bij Hörchner advocaten zijn in eerste aanleg duidelijk elkaars verwachtingen uitgesproken en zijn zij iedere keer weer hetgeen beloofd nagekomen. Mijn dochter en ik zijn zeer te spreken over de goede samenwerking en raden Hörchner advocaten ook een ieder aan."

De heer Bas L. (Oudenbosch, 9 okt 2015)

De heer Bas L. (Oudenbosch, 9 okt 2015)

"Bij deze een 5-sterrenrecentie voor Hörchner Advocaten! Nicole Broos heeft mij op een zeer professionele wijze bijgestaan en de zaak dan ook in een keer tot een goed einde gebracht. Het contact verliep op een soepele manier en ik werd van alles op tijd op de hoogte gehouden. Er is me een hele zorg uit handen genomen en ik zou Hörchner Advocaten dan ook aan iedereen aanraden. Top service!
De heer Ibrahim C. (Breda, 3 sept 2015)

De heer Ibrahim C. (Breda, 3 sept 2015)

"Ik en mijn partner zijn enige tijd geleden betrokken geraakt bij een zaak tegen de gemeente breda. Een zaak die ons behoorlijk heeft beziggehouden op zijn zachtst gezegd.Ook financieel zouden wij een stap achteruit hebben moeten doen.Ik zeg ''zouden'' ware het niet dat wij onze keuze hebben laten vallen op Hörchner Advocaten en dan met name mr. F.Bajrami.

Wij hebben vanaf het begin een zeer goed contact gehad en gedurende de zaak hebben wij ondervonden dat mr. Bajrami een gedurfde tegenstander van de gemeente was!.

Wat wij ook als prettig hebben ervaren is dat telefoontjes naar kantoor dezelfde of de volgende dag altijd door mr. Bajrami zelf werden beantwoord!.

Met enige regelmaat werden wij uitgenodigd op kantoor om nieuwe ontwikkelingen te bespreken of de stand van zaken door te nemen.Dit zorgde voor een mate van laagdrempeligheid,wat wij erg prettig vonden, je hebt als client echt het gevoel dat je serieus wordt genomen!.

Kortom,mochten wij in de toekomst tegen een zaak aanlopen waarvoor een advocaat gewenst is die zich meteen in de zaak vastbijt en het ook nog eens als uitdaging ziet de strijd aan te gaan,zullen wij weer de hulp inroepen van mr. F.Bajrami van Hörchner Advocaten!!"

De heer J.F. B., Gorinchem (20 juli 2015)

De heer J.F. B., Gorinchem (20 juli 2015)

"Mevrouw N. Broos van Horchner Advocaten heeft mij in een lastige en vervelende zaak zeer goed bijgestaan. Zij verdiept zich vergaand in de zaak waardoor ze goed beslagen ten ijs komt. Ze adviseert op basis van de voorliggende situatie, gegevens en jurisprudentie en is scherp op het onderscheid tussen ratio en emotie. Daarnaast heeft ze ook aandacht voor de persoonlijke kant van de client en toont zij zich een betrokken advocaat. Zij is duidelijk en beslist in haar goed onderbouwde adviezen maar laat de cliënt kiezen wat hij/zij wil. Zij is een bijzonder prettig en benaderbare advocaat en is haar tarief mee dan waard. Ik kan haar iedereen met een juridische kwestie van harte aanbevelen!
Mevrouw Ellen B. (Breda, 2 april 2015)

Mevrouw Ellen B. (Breda, 2 april 2015)

"Zeer tevreden over de samenwerking en de afhandeling van de behandelde zaak. Mevrouw Broos heeft ons zeer goed bijgestaan.
Mocht het nodig zijn is Horchner Advokaten mijn 1e keus."

Mevrouw Claudia S. (Etten-Leur, 30 maart 2015)

Mevrouw Claudia S. (Etten-Leur, 30 maart 2015)

"Ik ben zeer goed geholpen door de heer Bajrami. Ik kom zeker terug voor mijn volgende zaak/zaken mbt de gemeente/Wmo."

De heer I.B. (Dordrecht, 25 maart 2015)

De heer I.B. (Dordrecht, 25 maart 2015)

"De professionaliteit en deskundigheid van Hörchner advocaten is het eerste wat mij opviel. Na 2 jaar samenwerking kan ik u tevens toevertrouwen dat ik Hörchner advocaten volledig vertrouw en dat de samenwerking zeer fijn en goed verloopt. Kortom een transparante, professionele organisatie die van wanten weet!"

Mevrouw Romy te K. (Apeldoorn, 15 maart 2015)

Mevrouw Romy te K. (Apeldoorn, 15 maart 2015)

"Hörchner Advocaten is een zeer deskundig kantoor, waarmee het bovendien prettig samenwerken is. De passie voor het vak is duidelijk merkbaar en opgeven wanneer het moeilijk wordt is er dan ook niet bij. Ik zou dit advocatenkantoor aan iedereen aanbevelen."

De heer Omar S. (Breda, 4 maart 2015)

De heer Omar S. (Breda, 4 maart 2015)

"Ik vond het zeer fijn om geholpen te worden door de heer Bajrami en zijn collega's.

met name als ik iets was vergeten was het heel erg fijn als je advocaat je daar ruim op tijd je op de hoogte houd. De heer Bajrami is een zeer geduldige/vakkundige advocaat. Je wordt zeer gastvrij ontvangen op zijn kantoor en hij luistert goed naar je verhaal. Het is zeker een aanrader om contact op te nemen met Horchner Advocaten."

Contact opnemen

U vindt ons hier

Bezoek ons

Princenhagelaan 1 - b3
4813 DA Breda
(Park Princeville Kantoren)

Bel of mail

Telefoon +
076 - 531 41 41
Fax +
076 - 531 41 40
Email +

Advocaten

mr. R. Hörchner | |
mr. F. Bajrami |
mr. T. Polat |

Route

Auto +
Klik hier
Openbaar vervoer +
Klik hier
Google Maps +
Klik hier