Ons Kantoor

Scherper. Beter.

Wie wij zijn?

Een kwaliteitskantoor, dat bekend staat vanwege de scherpe aanpak. Tegelijk benadrukken bijna alle cliënten de prettige, laagdrempelige samenwerking. Eerlijke en vlotte communicatie.

Advocaten met verstand van strafrecht, omgevingsrecht en verbintenissen. En die helder en reëel zijn over de kosten.

Bovendien is het bij ons geen 'loze reclametekst', maar de werkelijke praktijk.

Kijkt u met dit idee eens rond op deze site. Bekijk de rechtsgebieden, onze advocaten, de behandelde zaken, de Google-recensies van tevreden cliënten; en zie wat we bedoelen met “Hörchner Advocaten. Scherper. Beter”.

Overtuigd? Graag brengen we het ook voor u in de praktijk.

Mr. R. (Rogier) Hörchner, eigenaar

Advocatenkantoor 4.0

Vroeger hadden advocaten veelal een algemene praktijk. Vanaf de jaren '80 en '90 kwam de specialisatie om de hoek kijken. Tegelijk werden kantoren groter en groter. De laatste jaren zien we diverse grote kantoren alweer uit elkaar vallen. Steeds vaker blijken juist kleine, gespecialiseerde kantoren uitstekend werk te leveren.

Daar komen wij in beeld. Hörchner Advocaten bestaat immers uit drie advocaten, die zich onderscheiden met o.a. omgevingsrecht en strafrecht.

Toch is er een verschil met andere kleine gespecialiseerde kantoren. Waar zij namelijk vaak veel weten van één onderwerp, gaan wij verder. En wel: terug. Onze uitdaging is om naast de specialisatie namelijk ook de algemene aspecten van het recht te blijven beheersen. Onze roots. De algemene praktijk dus.

Daardoor zien we dwarsverbanden en de oplossingen die anderen misschien zouden laten liggen.

Ouderwets? Modern? Noem het "advocatenkantoor 4.0".

Onze advocaten

Scherper. Beter.

MR. R. (ROGIER) HÖRCHNER

Of het nu milieu-organisaties, afvalbedrijven of projectonwikkelaars zijn: de kans is groot dat ze zullen zeggen dat Rogier Hörchner zich kenmerkt door een activistische aanpak. Scherp op de inhoud. Scherp op het resultaat. Niemand is graag zijn wederpartij.

Tegelijk is er ook een andere kant: cliënten benadrukken dat de onderlinge samenwerking juist heel prettig en soepel verloopt.

Van 1999-2001 werkte Rogier Hörchner bij Hertoghs Advocaten - Belastingkundigen en leerde daar de kneepjes van hoogwaardige advocatuur. In 2001 maakte hij de overstap naar 't Regtshuis Advocaten, om daar meer met 'mensen' en 'milieu' bezig kunnen zijn. Van 2007 tot en met 2012 maakte hij deel uit van de maatschap. Bijna twaalf jaar werkte hij er met plezier, totdat hij per 1 januari 2013 besloot zijn eigen pad te kiezen.
Hörchner Advocaten was geboren.

Lees verder

MR. N. (NICOLE) BROOS

studeerde aan de Universiteit van Tilburg waar zij met bovengemiddelde resultaten twee masters afrondde, te weten "Internationaal en Europees Publiekrecht" en "Civiel Recht". Nicole verbleef daarnaast een half jaar in Zuid-Afrika waar zij studeerde aan de internationaal georiënteerde North-West University.

Naast haar studie werkte Nicole onder andere in de thuiszorg en op vrijwilligersbasis bij jeugdzorg waarmee zij heeft laten zien maatschappelijk betrokken te zijn en tevens van aanpakken te weten.

Lees verder

MR. F. (FATON) BAJRAMI

studeerde niet alleen in Rotterdam, maar ook aan de Lund University in Zweden. Met een langdurige inzet voor de Rechtswinkel Dordrecht en talrijke andere activiteiten bouwde hij al tijdens zijn studie een mooi CV op. Door zijn werkervaring bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Joegoslavië-tribunaal en KAS Bank beschikt hij over een bijzonder brede bagage.

Faton Bajrami is alles behalve bang aangelegd:"Ik neem die zaak wel over. Ik ga die rechtszaal wel in", was één van de eerste dingen die hij zei toen hij ooit bij Hörchner Advocaten kwam werken.

Naast lef ligt zijn kracht in "de omschakeling": praten is goed, maar als het niet opschiet, hakt hij de knoop door, om de zaak aan de rechter voor te leggen.

Lees verder

Contact opnemen

U vindt ons hier

Bezoek ons

Princenhagelaan 1 - b3
4813 DA Breda
(Park Princeville Kantoren)

Bel of mail

Telefoon +
076 - 531 41 41
Fax +
076 - 531 41 40
Email +

Advocaten

mr. R. Hörchner | |
mr. N.M.H.C. Broos |
mr. F. Bajrami |

Route

Auto +
Klik hier
Openbaar vervoer +
Klik hier
Google Maps +
Klik hier